خلاصه از سی دی دانایی موثر

خلاصه از سی دی دانایی موثر

در گذشته و طول تاریخ مطالب مفید از دل یکسری اتفاقات و مسائل شاید ناخوشایند و سخت به‌وجود آمده است. استاد امین در این سی‌دی در مورد آرزوهای خوش موقعه‌ای که به دانشگاه می‌رفتند، صحبت کردند که مصادف بوده با درمان و احیای شدن آقای مهندس. استاد امین می‌فرمایند، وقتی یک نفر به رهایی می‌رسد یک گره باز می‌شود و پیوند محبت و انرژی عجیبی بوجود می‌آید که منشأ آن نامشخص است. وقتی انسانی در تاریکی فرو می‌رود، اطرافیان آن شخص در غم اندوه و غصه فرو می‌روند، پس وقتی یک نفر از اعضای خانواده احیا می‌شود، قدرت جادویی در اعضای خانواده به وجود می‌آید، چون می‌دانید که چقدر اتفاقات خوبی در دل این قضیه نهفته است.

چرا در کنگره مسافر که می‌آید می‌گوییم، همسفر را بیاورید؟ وقتی همسفر وارد کنگره می‌شود از یکسری آموزش‌ها برخوردار می‌شود و خانواده نیرومندتر می‌شود، چون خانوادها قبلاً آسیب دیده‌اند. استاد امین در سی‌دی به حسنی که آقای مهندس داشته اشاره می‌کند که ایشان هر چیزی که بلد بودند در اختیار دیگران می‌گذاشتند و ما هم از این دانش برخوردار می‌شدیم و در موردش تفکر و حرکت می‌کردیم، استاد امین در دانشگاه با مشکلاتی روبرو شدند تا این که مثلث دانایی برایشان باز شد. استاد امین می‌فرمایند اگر می‌خواهید در یک کاری مسلط باشید، تنها تفکر قدرت حل نیست، نمی‌توانید با تفکر تنها به جواب لازم برسید، چون مثلث دانایی از سه ضلع تفکر، تجربه و آموزش بوجود آمده، پس بعد از تفکر باید تجربه را به‌ دست بیاورید و آموزش هم باید داشته باشد این سه ضلع باید با هم برابری داشته باشد، وقتی این سه ضلع رشد کند ما دیگر می‌فهمیم که کدام کار درست است یا غلط.

وقتی دانایی انسان رشد پیدا کند، مکان‌ها را می‌تواند، انتخاب کند و هم‌چنین می‌تواند، آدم‌ها را انتخاب کند. حالا ما در کنگره به همین ترتیب هست که چه کارهایی را انجام دهیم و چه کارهایی را انجام ندهیم و از کارهای بد دوری و پرهیز کنیم. بنابراین رشد دانایی در هر انسانی، یعنی تعادل رسیدن به قدرت تشخیص و تکامل عقل؛ تکامل عقل، یعنی قدرت حل مسئله. انسانی از نظر عقلانی رشد بالاتری دارد که بتواند، مسائل پیچیده‌تر را حل کند و این با دانایی اتفاق می‌افتد برای این که دانایی را بدست بیاورید باید خیلی کارها را بکنید، مثلاً شاگردی کنی، فرمانبرداری کنی باید تواضع داشته باشید و هم‌چنین منیت را کنار بگذارید، چون منیت نقطه مقابل آموزش است و اگر بخواهید، تجربه به‌ دست بیاورید باید با انسان‌ها رابطه برقرار کنید و اگر شما غرور و کینه و حسادت داشته باشید، نمی‌توانید با انسان‌ها رابطه برقرار کنید. اگر ما بخواهیم، دانایی کسب کنیم باید خیلی مسائل را در کنارش یاد بگیریم و آن‌ها را اجرا کنیم تا آن دانایی در ما بوجود بیاید. دانایی و توانستن یک قدرت است، پس ما برای حل مسائل مربوط به خودمان باید به دانایی توجه داشته باشیم و آن وقت به تعادل لازم دست پیدا خواهیم کرد.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پشتیبانی