کارگاه آموزشی عمومی؛ عدالت، آیا همه افراد در کنگره باهم برابرند؟

کارگاه آموزشی عمومی؛ عدالت، آیا همه افراد در کنگره باهم برابرند؟

پنجمین جلسه از دور دوم کارگاه های آموزشی عمومی کلینیک شفای سبز با استادی مسافر نعمت، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر بهزاد با دستور جلسه “عدالت، آیا همه افراد در کنگره با هم برابرند؟ در روز چهارشنبه مورخ 17 مرداد ماه 1403 راس ساعت 18 آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

آقای مهندس دژاکام نگهبان کنگره ۶۰ جمله کلیدی فرمودند که هدف ما را در مسیر درمان روشن کرده اند. ایشان فرمودند: درمان فوق ترک است و رسیدن به تعادل فوق درمان است. که این جمله کلیدی بسیار حیاتی و مهم است.

کنگره ۶۰ معتقد است که درمان با ترک اعتیاد فرق دارد. ترک اعتیاد یعنی قطع مصرف مواد مخدر.

سیستم ایکس ما تولید کننده موادشبه افیونی است. اگر ما جایگزینی برای آن نداشته باشیم دچار اختلال می‌شویم. یعنی قسمت جسم، روان و جهان‌بینی ما در حالت تعادل نخواهد بود. در حالیکه می‌دانیم درمان در سه ضلع جسم، روان و جهان بینی باید انجام شود. اگر هرکدام از این اضلاع مثلث به خوبی رشد نکند قطعا در سفر دوم دچار مشکل خواهیم شد.

افرادی که اعتیادشان را ترک کرده اند، به علت عدم تولید مواد شبه افیونی هنوز خمار هستند. کسانی که ترک کرده اند و به کنگره می آیند به چهره و اعمال و رفتار آنها که توجه میکنیم مانند همان زمان مصرفشان هستند. وقتی می‌گوییم درمان فوق ترک است یعنی چی؟ همانطورکه قبلا گفته شد درمان اعتیاد یعنی: جسم، روان و جهان بینی در تعادل باشد که این تعادل داشتن مفهومی از عدالت است.

همانطور که می‌دانیم مثلث کنگره ۶۰ عدالت، معرفت و عمل سالم است. حال این عدالت چگونه بدست می آید؟ عدالت از معرفت آغاز می‌شود. باکسب دانش و آگاهی به عمل صالح یا عمل سالم خواهیم رسید و با انجام عمل سالم، به عدالت نزدیکتر می‌شویم که در همه مسائل و مشکلات زندگی مان این مسئله صادق است. در مورد اعتیاد و درمان قطعی آن، رسیدن به تعادل یک امر بسیار مهمی است.

اگر در سفر اول درست سفر نکنیم حس های ما باز نخواهند شد. وقتی حس ها باز نشوند دچار مشکلات و معضلات قبلی مان خواهیم شد. زیرا زمانی حس های ما باز می شوند که سفر خوب و دقیقی داشته باشیم. انسان‌هایی که بتوانند بین نیروهای درون خود عدالت را برقرار کنند، در زندگی بیرون هم می‌توانند به خوبی عدالت را برقرار کنند.

وقتی وارد کنگره می‌شویم هر آنچه را که در بیرون داشتیم را باید پشت در بگذاریم و با یک برگه سفید وارد شویم. چرا؟

چون اگر ما دانایی و آگاهی داشتیم که مصرف کننده مواد مخدر نمی‌شدیم. کسی موفق می‌شود به درمان برسد که گوش به فرمان راهنمای خود باشد. اگر درست حرکت کنیم به راحتی سفر اول را پشت خواهیم گذاشت و وارد سفر دوم می‌شویم. وقتی وارد سفر دوم شدیم راه ها برای ما باز می‌شوند.

وقتی در مسیر ضد ارزش‌ها قدم برداریم تمام کائنات کمک می‌کنند که در همان مسیر ضد ارزش‌ها حرکت کنیم و بالعکس همین مسئله هم صادق است. اگر در مسیر ارزش ها و صراط مستقیم باشیم باز هم کائنات و نیروهای الهی به ما کمک می کنند.

وقتی واژه عدالت مطرح می شود، در ذهن ما اولین فکری که می‌رسد معنای عدالت است که عدالت یعنی چی ؟ آیا این عدالت یعنی برابری؟ آیا یعنی در همه چیز باید برابری و مساوات باشد؟ خیر، عدالت به معنای برابری نیست.

کسی که در بیرون از کنگره در گیر مصرف مواد است، با کسی که مصرف کننده بوده و برای درمان وارد کنگره شده است، آیا برابر است؟ کسی که سفر خوبی انجام می دهد با کسی که سفر خوبی ندارد برابر است؟ کسی که تلاش کرده راهنما شده با سفر اولی برابر است؟ کسی که ایجنت شده با راهنما برابر است؟ خیر قدر مسلم که برابر نیست. پس این برابری و عدالت که بیان می‌شود این نیست که همه چیز باید برابر باشد. هرکس در هرجایگاهی که هست دقیقا عین عدالت است. چرا؟ چون تفکراتی که داریم و اعمالی که در زندگی انجام دادیم، حرکت هایی که داشتیم همه باعث می‌شوند برای خودمان حالا چه جایگاه خوب، چه جایگاه بد را بسازیم.

بنابراین انسانها بر اساس تلاش وکوشش خود و بر اساس آموزش‌ها و آگاهی هایی که فرا می‌گیرند، از نظر درونی و بیرونی جایگاهی را برای خود درست می‌کنند و هر کس در هر جایگاهی که هست عین عدالت است.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پشتیبانی